BADAM JALFARZI RÄTTER

Jalfrezi (även jhal frezi, zalfrezi, jaffrazi och många andra alternativa stavningar) är en typ av indisk mat som innebär att steka marinerade köttstycken, fisk eller grönsaker i olja och kryddor för att producera en torr, tjock sås. Eftersom skålen innehåller gröna chili, kan en jalfrezi sträcka sig i värme från medium till mycket varmt. [1] De som äter jalfrezi svalker vanligen ner genom att konsumera grädde, yoghurt eller andra livsmedel som hjälper till att minska värmen. [2] Andra huvudingredienser inkluderar paprika, lök, kål och tomater

Visa:
Sortera efter:

49.Kyckling sambal masala

(Mediumstark). Kyckling med stark sambalsås med något syrlig smak..

129Kr

51.Kyckling madras New

51.Kyckling madras

(Stark). Sydindisk kycklinggryta med kokos och färsk koriander...

139Kr

52.Lamm eller biff madras

(Stark). Mellanstark sydindisk gryta med kokos och färsk koriander...

149Kr

53. Vindaloo 4 Varianter

Mycket stark rätt med indisk röd chili som dominerande ingrediens.Vindaloo var ursprungligen en port..

149Kr

54.Biff eller lamm dopeaza

Stora gula lökbitar i specialblandad sås och indiska kryddor..

139Kr

55.Biff eller lamm kasmiry

Färsk paprika, lök, specialblandad sås och indiska kasmirykryddor...

139Kr

Kyckling madras

(Stark). Sydindisk kycklinggryta med kokos och färsk koriander...

139Kr